MY BUBBLE BLUE

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Thursday, October 1, 2009

i;m back...:)0

slm slm slm sejahtera..
wah wah waduh waduh..lm bangat sih aku ct kn..MyEm0.Com hhahha.. dkt 2 minggu aku ct.. seminggu kt ganu & seminggu kt kelate..hehheh.. extra cuti.. kah kah kah... mmg best lor raya.. (best alik kg benar nya)
tidak dinafikan bahasa aku tetap merasa kecewa raya thn ni.. korang nk tau pe sbb nya.... waaa.. sedih nya.. rancangan gagal beb.. MyEm0.Com baju raya yang aku harapkan x siap...waaaaaaaaaa.... sib baik la da bj from someone.. hehehhe.. leh gk la aku merasai nikmatnya hari raya..

hummm.. lau nk cita pasal raya gk..mmg xhbis.. thn ni cik nor n pok-g aku xblik ry..sian diorng, xdpt cuti.. sib baik la aku ni keje yg sentiasa blh cuti.. kih kih kih..(sedikit riak) .... ry thn ni aku mmg xlekat kt rumah.. start ry ke-2 hingga la ke-3 ader jer aktiviti.. termasuk la reunion sempoi dak2 sek aku pada hari ry ke-4.. mmg sempoi gile la beb.. ms reunion 2 da gk yg ngajk mkn kenduri.. hai.. ramai dah kawin n bakal menamatkan zaman bujang.. pe2 pom aku ucapkan tahnian n semoga berbahgia ke anak cucu... aku xda snap gmbr sbb aku lupa bwk kamera.. tp kwn2 len da gmbar.. nt aku iktiar kn cmner nk dptkn gmbr2 ms reunion 2..

ni nk cite pasal kawin la.. best friend aku ms sek dulu dh selamat menamatkn zaman bujang pd hari ry ke-2...




(kawan2 yg memeriahkn mjlis)

nk cite lak pasal family aku.. waduh2 korang ry sakn sih.. tuk pengetahuan skrg.. family aku adalah sebuah fmly yg besr,.. fuh!!!..mmg ramai beb.. lau smua berkumpu mmg xmuat rumah.. hapening & gege riuh..hehhehe...

ni gmbr fmly..tp xbyk..sbb camera aku tertinggl kt rmh...huuhuh.. ry hj ni la plk blik...




kanak-kanak riang


family aku...ala..gmbr xcntik..huhuh..mak xnmpk(sapa la yg snap gmbr nis)


keluarga makcik2 aku..da lg tp gmbr lm camera len


ni siapa kan gerangan..(mr.b)..sowi b..kihkihkih..

aya... dh hbis cite ry.. so skrg.. start mood baru lak..huhuhu...
miss u a loot.. muahhh...
Selamat Datang Blog "Keh!dupanKu & KenanganKu".

MY NUFF