MY BUBBLE BLUE

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Wednesday, December 23, 2009

~ Akan Bermulanya Sesuatu Yg Baru ~

Thn 2009 :- diruangan ini lah aku catatkan segala
apa yang aku usahakan..apa yang aku impikan...apa yang aku angan-angankan
apa yang aku harapkan...apa yang aku dendamkan...apa yang jeleskan
apa yang kepinginkan..
setiap detik yg berlalu tidak akn kembali..kdg2 hari2 yg berlalu cukup indah utk diingat dan dikenang

maka pada tahun 2010
diri terpanggil untuk memulakan sesuatu yang baru dalam hidup
melakukan sesuatu...
suatu perubahan....
tahun baru, langkah baru, impian baru..
mg hidup aku akn lebih baik dr sebelumnya..
maka bermula segalanya...

Tuesday, December 22, 2009

~ aku sgt letih ~

Sejak 2 menjak ni aku tersngt la letih.. letih memikirkn apa yg harus aku lakukan... wajar kah tindakan aku.. haruskah aku membuat keputusan yang aku sendiri xpasti hala tuju aku yg sebenar,.. aku harus kuat, yakin dgn apa yg aku putuskan.. mampukah aku mehadapi semua nya.. yaallh.. tunjukkn la aku jln yg benar.. jalan yg seharus nya aku pilih.. jln yg akn membawa aku kearah yg sepatutnya aku tuju.. jln dimana org2 yg aku sygi & kasihi berada..

Keputusan harus aku capai secepat mungkin... aku sgt takot tuk buat keputusan.. aku xnk keputusan ayg aku buat skrng akn aku sesali di kemudian hari.. aaarrrgghhh!!!!... aku mesti yakin.. yakin.. yakin.. aku harap apa yg aku buat skrng akn membawa byk faedah di kemudian hari.. insyallh.. ("kita xtahu apa yg di takdirkan untuk kita di masa akan dtg.. kita hanya mampu merancang..tp dia yg maha berkuasa menentukan sgalanya.. hanya dia yg menegetahui apa yg terbaik")

video


(" apa kaitan daaa tajuk entry ng klip video nih.. sambungan video dr aisu..hehhehe.. sj jer nk pos... layannnnn ")

Wednesday, December 16, 2009

~ Black & White Photography Contest ~


hari ni tersgt xda keje , jd aku jln2 terjah2 blog..hehhehe.. aku singah kt blog mawar.. maka terjumpa la contest ini.. menarik....
meh meh..pakat2 join.

Black & White Photography Contest



aku pilih gmbar ni sbb ader maksud yang tersirat..
aku suka.. mengambarkan perasaan yang aku ingin kn skrng..
wah!!! tambah2 lak mmg paberite aku edit2 gmbr...
so.. ni la hasilnya...




enjoy ur life..



~simple to look sweet~



1. put on a white eyeshadow inside the crease.


2. Apply a pink eyeshadow on the outer corner of your eye.





3. Apply a pink eyeshadow on the bottom corner of your eye.


4. Apply a white eyeshadow on the bottom inner of the eye to make it stand out more


5. Apply a black eyeliner, thicker on the outer corners





6. Add the mascara only on the top lashes. Remember to curl your lashes....


~ DONE ~

kreadit by- YouTube

Monday, December 14, 2009

&*^&*#^&%^$##@@^* bengang xingt

kul 4.30 am..
eeeiiii..geram yg teramat aku kt anjing 2... mmg xreti bhs sungguh.. mmg x memahami perasaan org sungguh.. tolang la.. aaarrhhhh!!! aku dh xthn..

aku dh nekad... aku mmg dh hbis pkir.. terus aku bagun, buke pintu & turun bawah dr tingkat 4..

aku : woiiiii anjin gilo... sapo tuan mu hah!.. tau x skrng kul brp..? np nk menyalak jer..?
anjing bengong : >##^%&%$@#!%##^%&%$@#!
aku : mu nk gapo..? lapar kow...?
anjing bengong :&^&*%&#$#$@@%^&*&*(&*^^$@*#)&*%%$
aku : aaarrrrggghhhh!!!!! blh tolong diam x..? orng nk tido la.... esk nk keje..? dgn pntas aku pom ikat mulut angin 2 ngn saletip.. aku pusing sampai habis saletip segulang(wah!! sungguh berani aku..hehehhe) pas ni kene samak la jwpnya, aku dh pegang anjing.. huhuhuhu..
aku dh puas hati.. senyap pom dia... hah!!! padan muka mu anjin bengong...

tooooiinnngggggggg... bunyi msg tepom aku(from f).. aku buke mate & rupe2 nya aku berangan p serang anjin bengong kt bwh 2.. mls la nk replay msg..esk2 la..huhuhuhu... masih lg menyalak rupanya..waaaaawwaaaa... ketika & saat ini kul 5.12am... nk bgun myg subuh belom waktunya.. aku pusing kanan, tengok saidah ngh lyn mimpi yg mengasik kn... aku pusing kiri tarik slimut,tutup kepala ngn bantal & angp suara anjin 2 mcm lagu yg tah per iramanya...wawwawwawaw..... slllllleeeeppppppppzzzzzzzzzzz

cm 2 la keadaan area rmh aku.. aku xphm la.. tuan dia suka ker dgr anjing dia menyalak... ape kes hah!.. mmg xda sikap kejiranan langsung.. aaarrggghhh!!!!.. aku bengang...

Friday, December 11, 2009

Easy Fortune Happy Life Drama


skrng aku ngh mengilai drama taiwan nih.. wahh..best tol.. i like this drama.. muahahhaha...mybe ni cite paling glamour kot tuk thn nih.. (yer ker x..?) aku pom xtau... for me jer... hehhehe.. :p

Title: Easy Fortune Happy Life
Genre: Comedy, Romance
Year: 2009

kt bwh nih ader summary(aku copy from pakcik google)... lyn...


Yan Da Feng (Lan Cheng Long) is a rich, arrogant, hot tempered, bad boy who refuses to honor his grandfather's wish to marry an ordinary country girl, Xie Fu An (Chen Qiao En) , who is studying herbal remedies with her grandmother. To get out of the marriage, he sends a killer to get rid of her.



Thursday, December 10, 2009

bile nk berubah!!!!

Tension?? Tertekan?? Stress?? Pressure??... aarrrgghhhh!!!!... betul2 menggangu hidup aku skrng.. thn baru..??? azam baru..?? bile hidup nk berubah..!!!

Wednesday, December 9, 2009

setiap hari

setiap hari, apa yg aku lalui skarang ni sm jer.. xda benda baru pom yg aku leh buat.. sgt buang masa... hohohohoh.. i need new jobs.. i need new enviroment also..(maybe la..) bak kate orng, kita xpnh puas dgn apa yg kita ader... dah lama aku tunggu peluang baru.. rezeki masih belom menyebelahi aku.. huhuhu.. kdng2 aku terpkr: np nasib aku begini rupa. . xbaik kn.. aku redha & pasrah menerima ketentuannya.. aku xkn berputus asa untuk berusaha mendapatknnya..

Monday, December 7, 2009

~ habis lagi ~

weekend hr 2 we all kuar lg.. wlaupom hnya sesetengh j yg dh masuk gj..
bila dh kuar 2 kompem2 la duit hbis kn.. huhuhu,.. hbis lag la..
tp nk wk cmner.. nafsu 2 mmg xleh nk thn kn..kn..kn..
aku mmg kene belajar bejimat.
lyn jer pic kt bwh..


sblm betolak ke distinasi..


bila dh byk jln..perut pom lpr la kn.. hah!..pe lg..santap la mane yg bekenan


lmbt la diorng ni..!!! lpr la....


lyn jer...hahahha


ni la kitaorng yg poyo




akhirnya hbis.. hahhaha.. xpyh bungkus wk blik..

Friday, December 4, 2009

~ Xingt Hari ~

Skrng kt cni start hujan waktu subuh.. perrgghhh!!! best tdo, nyeyak tul... dugaan2.. smpaikn aku lupa hr ni jumaat,hari berkerja. aku ingat kn dh sabtu..huhuhuhu.. so telajak tdo la aku & the partner,. sib baik la T xkoya cm aku..dia yg kejutkan,. bila dh telajak dr mase biase bagun, make masuk opis pom lambat la..MyEm0.Comhehehhehe... bila smpai opis rupa2nya ader lg yg xingt hari..hahha..bkn aku jer yg lambat.. time hujan ni ramai beno lupo hr ek..ehehhehe..

kt opis aku xda wk per.. keje xbyk.. on pc n start kutip hasil kt farmville lm FB, .. mmg merugikn intenet company (ader aku kisah..jht jht jht..hahhaha, tau kt bos cmpom aku kene faire..ampun ampun..) ..aku dh start gile blik main mende 2.. konon berangan nk cpt kaya kot..hahahha .. ni semua gara amyliana opismate aku yg menaikkn semangat aku yg down ni tuk bercucuk tanam dia alm maya.. hahhaha..(keji jer keje duk kt opis)
sambil2 2 jgk aku cbok duk isi borang keje kosaong kt terengganu & kelantan.. (ader hati nk keje gobement.. semestinya.. ini adalah impian warganegara malaysia.. tul x..? ) nk alik keje kt kg weh.. dh lm aku merantau..huhuhhu.. nk bina hidup baru & nk wk perancangan baru... moga2 apa yg aku impikn & harapkan akn berjaya.. aminmmmm..

Wednesday, December 2, 2009

~menu musim hujan ~

skrng musim tenkujung dh bermula.. kene la cuti sekolah pas2 hari raya idul adha.. huhuh..mmg ramai la yg bercuti.. aku lak blik kelantan.. beraya kat sane.. aku nk kongsi ngn korng ckit tradisi kt kg aku lau musim banjir or hujan.. selain mkn daging musim hujan ni ader lg mknn lain.. hehehhe.. hebatkn budaya kg aku.. 2 sbb aku syg sgt kg aku..(poyo jer)

korang penah dgr x pasal ubi gado2..(aku xtau name sainstifik dier per...) lau korang tau leh la kongsi2.. orng kg aku mmg panggil gado.. ubi 2 dimakan bersama2 nyiur yg diparut n digaul bersama garam n gula..

kt bwh ni aku tunjukkn cr pembuatannya... (ayat skema)


cmni la bentuk dia.. mcm ubi itik (korang knl x ubi itik...??) sila rujuk kamus dewan..hehehhe


first skali kene la kupas or koyok kulitnaya :p


lps kupas kulit cmni la jdnya.. cntik kn..


kene hiris..sbb nt lmbat masak n pati2 xkua.. mcm potato la jgk..


lps dh siap hiris semua 2 mesti la diremdam ndn air garam selama 3 hari..
hahhaaha..lm kn.. sbbnya nenek aku ckp lau xremdam lama2 ubi 2 nt,. bila makn leh jd ting tong ting tong.. MyEm0.Com dia punya pati 2 leh buat kita mabuk.. proses ni mkn ms yg agak lama kira2 lam seminggu gk la... sbb nk hilangkan pati 2.. nenek aku ckp musim cmni paling sesuai sbb air byk.. lps rendam selama 3 hari ngn air garam kene letak lak ubi 2 kt air yg mengalir laju selama 2 hari.. hmmmm.. biase diorng letak kt kalbot..(aku xtau bhs buku panggil ape..??) tempat 2 mcm laluan air yg deras perataraan barus (bhs kelantan) or bendang.. hehehhe.. nth la ssh nk explain.. korang buat2 phm la ek.. ok.. pas2 bila dh letak kt c2, kene lak check, nk tau dia leh mkn ker x lg.. bila tengok ikan spila yg lalu atas ubi 2 xmati maknanya ubi 2 dh blh dibersihkan n direbus...hahhaha.. mcm2 kn..MyEm0.Com lps dr proses 2 aku xsempat nk snap pic sbb ct aku dh hbis kene blik keje..huhuhuhu..MyEm0.Com

lau musim banjir cmni byk la mknn tradisional leh jumpa kt kg.. ubi kayu rebus pom byk.. mmg best sgt mknn pns2 ngn air kopi or tea.. mmg sgt nikmat berada di kg..hehehhe
ikan2 baruh pom byk..leh dpt yg fresh2 tau(ikn keli,haruan,puyu,sepat)..
mmg kenyang la ms duk kt kg hr 2.. bkn mknn daging jer tau...

lg satu yg jd peberete aku.. siput sedup...ehhehehhe...
ni aku n family yg turun lam baruh kutip siput ni meriah sgt.. ms 2 xleh nk snap gmbar sbb tangan kotor ngn selut.. lazat xterkira bila dimasak gulai kuning..


ni la bentuk siput 2...
perrghhhh!!!! sape2 yg xpenah melalui cara hidup kg..korng mmg tersangat rugi.. hehheheh..
aku syg sgt kt kg.. bia la ia kekal smpai bila2..

Tuesday, December 1, 2009

semak

alooo korng2.. cmner mkn daging..? naik darah x..? gg ok x..? hahhaha.. gg aku sakit la penangan daging nih.. sib baik la darah xnaik.. hmmmm.. pg td aku br smpai kl.. blik beraya la katakan.. smpai kl lam pukul 6.30 pg..lwt dr biase.. hujan turun xhenti2. masuk area gombak br la reda ckit.. sejuk duk lm bas xsoh kate la..huhhuhu.. pas 2 kene masuk opis lak..pergghh!!! xhilang penat lg la.. byk benda aku buat sepanjang cuti last week..
nt aku cite kt korang... hr ni blog walking luh.. amik mood ry..hehhehe

Tuesday, November 24, 2009

Banjir semakin buruk di Kelantan

hari ini - 24 nov 09
"Keadaan banjir di Pantai Timur terutamanya Kelantan semakin buruk dengan cuaca gelap dan hujan renyai".

" sebanyak 21 jalan ditutup untuk semua kenderaan melibatkan enam jajahan antaranya di Gua Musang di Jalan masuk Aring 8 dan 9 di Kilometer 15; di Kota Baharu-Pantai Cahaya Bulan kilometer empat; Jalan Sultan Yahya Petra, Kuala Krai; di Machang Jalan Machang-Pangkal Meleret-Wakaf Bata dan di Pasir Puteh, Jalan Semerak kilometer 11"

aku xtau nk ckp pe dh bila baca berita ni!!!.. huhuhuh.. xkn nk beraya kt cni kot... waaa..tnpa ibu & ayh & adik dicc..

aku hnya berdoa dr jauh smg mereka sentiasa selamt n chat walafiat.. sentiasa berhati2 la wahai orang2 yg sgt aku syangi semua..

: bergedik-gedikkn :

hari : jumaat
tarikh : 20/11/09
sbb munasabah : hari terakhir basriah mohd di skali




kak ba.. kami smua akn merindui kak ba selalu


Monday, November 23, 2009

risau sgt bila keadaan cm nih..!!!

" Banjir di Terengganu & Kelantan makin buruk "

cmner ni wes...
aku baca paper pagi td
di tulis cm ni..

"
Sementara jalan pantai dari Kuala Terengganu ke Kota Baharu dinaiki air sedalam 0.5 meter dan ditutup kepada kenderaan ringan. "
aku nk alik kg, aku blik ngn kereta sbb tiket bas dh hbis.. huhuhuh MyEm0.Com

xnk raya cni.. xbesttttt.....

risau..risau..risau.. xtenang xtenang xtenang.


Friday, November 20, 2009

" Adakah aku..."

weekends dtg laggggggyyyyyyyy....
this week aku nk qua beli buah Tongan tuk orng2 yg aku syg kt kg nuh.
best2.. mcm xsbr rs nk alik kg.. kali nih aku blik ngn cousin aku sbb ticket bas ke Kelantan dh sold Out ..huhhu.. awl2 lg dh sold out apa da.. ramai sungguh rakyat red warrious kt kolupo ni...hehehhe.. sib baik la cousin aku 2 berbesar hati nk tumpang kn aku yg kecik nih..ahahhaakk..( sengal disitu!!!) actually tiap2 bln mmg aku blik kg.. lau x blik kelantan aku blik teganu (mcm kl n terengganu 2 dkt) bak kate pepatah " JARAK BKN PENGHALANG SEGALANYA" ceeewwaaahhhh.!!!.. hehehhehe.. apa yg penting, aku leh nengok wjah2 yg aku rindui & aku syngi..(emo di c2)

ader orng ckp.. melampau la asik blik kg jer.. xpnt ker..? bg aku smua 2 penting.. yg penting aku leh gembirakan hati orng yg aku syg.. tp lau bajet xckp..aku xblik gk.. uhuhuhuh... kdng2 aku tertnya gk?.. orng2 yg xblik lm..means 2 3 thn jumpa mak ayh, diorng xrs pe2 ker..? yer lah.. aku phm ngn kecbukan orng2 yg xblik 2.. tp penah x pkr perasaan mak ayh.. diorng xnk benda len, kecuali melihat wajah ank2 mereka yg cht wlafiat.. menatap mata ank2 yg mereka bsrkn.. mrk dh rs gembira.. huuhuuhuh.. bg aku.. xda yg lebih penting dr kegembiraan keluarga sendiri.. (emo lg dicni)

jd..sape2 yg dh lm xblik..sila2 la pulang jumpa family.. (bab kate pepatah lg!!!) air yg di cincang xkn putus .
adakah aku kuat tuk melawan dugaan2 yg xdiduga...?... hmmmm...

Thursday, November 19, 2009

" Dh start megatal "

" Dh start megatal " -------> pe kaitan tajuk &crita entry aku yg aku cite nih..
hmmmm.. is about my hidung..peerggghhhh!!! serangan seseme la...huhuhuh..
lam tekak & kt hidung aku nis ngh rancak duk mengeletek..aaarrrhhhh!!!! (rs mcm nk jolok ngn peyapu je tekak aku nih!!!!!). MyEm0.Com dr semlm lg aku rs kurang baik,kurang slesa, kurang kasih syg(da kaitan ker ngn seseme aku..huhuhu) & kurang segala2nya..hehheeh..ngade2 jer lebih..
tp aku gagahi gk tuk masuk opis.. 'pekeja yg bagus'...MyEm0.Com tp xsampai 30 minute aku duk lm opis aku trus blik rmh...huhuhu.. xthn beb!!! rs mcm bepusing2 jer opis nih.. + lak ngn penyakit wanita yg mmg wanita normal cm aku ni xleh nk mengelak dr mengalaminya (rs mcm bebelit jer ayt.. buat2 phm..hehehe).. sgt2 xselesa.. sib baik la opis ngn rmh xjauh.. blik rmh trus tdo.. sdr2 dh zohor & aku pom dh rs mcm cht n gagah kembali..hehehe..

disebabkan aku xamik MC, maka aku pom buat keputusan masuk opis balik.. bgun mandi & siap2 p opis... rindu la kt opis, xleh tinggl lm2...(sedikit merasuah & mengampu disitu!!!) huhuhu.. hrp2 seseme aku nis xmelarat.. next week aku dh nk blik kelantan..ct dh lulus.. yahhhhhooooooo.....MyEm0.Comindu kt semua...waawaawaa...

Differences Between Butter And Margarine

"sharing is caring"

sila baca disini..
|
|
|
v

www.pengerindu.com

Tuesday, November 17, 2009

" dugaan oh dugaan "


" Tuhan xkn bg dugaan tertentu jika dia tau umatnya xmampu nk menghadapinya "

blik dr opis smlm kami housemate trus p check enjin..tengok2 kot2 tukang paip 2 dh repair kami nya enjin air kt rmh 2..
huhuhuh.. tp bile p tengok still xrepair gk.. kami mmg dh rusing.. xtau nk ckp per.. xkn nk p mtk air kt rh orng lagi & tumpang mandi rmh owng lg... huhuhuh... so cll la uncle(tuan rmh kami) tny psl bila tukang paip nk mai repair.. uncle ckp ptg tp skrng dh kul6 lebey enjin lasum xterusik..huhuhu...

tunggu punya tunggu...(lm ni tunggu lm 30 je kot lps alik keje) hehhehe... akhirnya blik gk tukang paip 2 n trus dia repair & gnti ngn enjin yg br.. fuh..!!!!! ingtkan dh lega.. tp upe-upenya....

mslh len lak timbul.. air yg kua warna kuning mcm air teh susu.. eh.. x x.. cm nescafe ais.. kuning mcm air nescafe.. sejukkkk lak 2.. peerrgghhh!!! jd la nescafe ais..
hahhaah.. sib baik la air mineral ader lg.. leh la wk amik air smyg n gosok gg,. nk pakai air 2 wk kumuh rs mcm xtegamak lak.. hikhikhikhikk.. kuning beb..kurang bygkn la cmner..

tengah mlm air dh kurang kuning..dh blh wk mandi.. orng kate mmg cm 2 lau lps repair enjin.. sbb karat yg lm tangki kua..(mcm nk bersih kn tangki 2 la) terpikir gk nk panjat n cuci tangki 2 .. tp xda tangga nk naik, sbb tangki 2 tinggi sgt.. so kitaorng tunggu je smpai air yg kua 2 kurang kuningnya, ps 2 br mandi..

pg nis air dh back to normal walaupom xsenormal sblm ni..hehehe.. sejukkkk 2 xsoh duk cite la.. aku pkir panjang nk mandi pg td. tp kene mandi gk.lau x aku bungkus blik ngn slimut n hr nis ct xp opis..heehhe ( jht kn..kn..kn.) lau bab2 xp opis cpt j cr ideal & alasan..

hmmm... setiap mslh yg kita hadapi insyallh ader penyelesaian nye jika kita sedia n redha menghadipi nye.. lambat or cpt mslh 2 pasti kan selesai.. semua yg terjadi ader hikmahnya..

" aku memohon pada mu ya allh.. supaya aku diberi hati yg tabah & jiwa yg tenang untuk menghadapi setiap ujian & cobaan dr mu.. amin..ya rabbil'alamin..."

entry dr housemate ku.. sila click (cerita selanjutnya) "aisu"

Monday, November 16, 2009

"seksa dalam gembira"


pale tengah rusim.. hati ngn bercelaru & berkecamuk.
enjin air lak rosak.. bila enjin dh rosak maka air pom xda la..
...waawawawawa...
xda ker orng nk tolong sponser hotel tul 1 minggu..huhuh..(sengal kn aku).
ssh nya xda air.,dugaannnn..
weekend lak 2,, pergghhhh~!!!. .
sib baik la rmh kwn2 dekat jer leh la p tumpang mandi,

benarnya aku nk tunjuk gmbr mase kuar p T.s weekend hr 2..hehhehe..
xda air kt rmh, so kami wk keputusan tuk kuar,
jd penggunaan air yg mmg xda, xla byk bila xda kt rmh.
kami ngn houseMate kuar pg n blik ptg, terus smyng asr kt sane..
tuk menghadkn penggunaan air..hehhehe
ms kt T.S 2 sempat lg bergambar..(kitaorng mandi tau.. hbis kn air yg dlm simpanan)
moh lyn je la pic kt bwh.
||
||
||
||
V









smpai kt rmh dh dkt mgrib, air mmg dh xda setitik pom.
so kami wk keputusan tuk p mandi rmh kwn yg dkt2 cni.,
p menumpang.. so sad lor.. (bila la enjin air 2 nk di baiki kami pom xtau)
sungguh saddis..
tuk air smyg lak kami tepaksa mtk ngn jiran.. hhuhuh..mekasih kak ina kerna memahi..
hr ni.. 16/11.09..pg2 lg, lps subuh ngn ujn rintik2 skali lg kami p berarak tuk mandi kt rmh kak win n the geng.. seeeejjjjjukkkk smpai ke tulang sumsum(slh ejaan sila abaikan..;p)
huhuhhu.. mmg sejukkk..dugaan tul la.
hrp2 la tukang pait 2 siap repair enjin air rmh kami,
lau x..mmg teruk la kami, nk p opis..huhuhu

Friday, November 13, 2009

i need u & i lup u


(aku curi pic ni kt pakcik google puny aimage)
mtk halal yer pakcik,., :)
bluppppp!!!!!
i NEed u & i LUp u
hari yg di tunggu2 setiap minggu...
hahhaha..aku xtau nk ckp per.. rs mcm best sgt.. xsbr nk nengok jm kul 5.30pm..
yehhhhh!!! esk leh rht kt umah, xyh dtg opis..heheh.(mcm la keje byk!! poyo jer..)
padahal blik rmh xda wkper gk, tido n tengok tv..(feel org mls..hehhe)
tp nk gk blik & duk rmh.. ape ada kt rmh aku pom xtau la.
skrng musim tenkujung... peerrgghhhh!!!!
yg pasti lps subuh leh titow........MyEm0.Com(tido lps subuh pintu rezeki tetutup)
dh xda nk wk pe kn..hehehhe...
skrng keje aku xbyk mcm dulu, myb sbb 2 aku rasa hari, wk2, masa,minit bergerak agk lmbt... tp bile jer jumaat..semangt pelik jer p keje..sbb xsbr nk nungu eskkkk yg di panggil hari SABTU !!!!!!
yahooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!

Days - Weekend Myspace Comments

c u'll senim lak MyEm0.Com

MyEm0.Com
Selamat Datang Blog "Keh!dupanKu & KenanganKu".

MY NUFF