MY BUBBLE BLUE

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Tuesday, November 10, 2009

* Edit Photo ~ try n error *




keje yg aku buat tah per2..hahhhaa..
busan weh duk opis time ujn cm ni..huhuhu
skrg aku buat keje yg berfaedah.("berfaedah ker ????")
aku start menresearch cmne nk edit photo online tamper menginstalla software2 yg melembab kn pc..

ha..!!!!
ni dia url2 yg leh nolong kita tuk mencantik kn lg gmbar yg dh cntik..
(xpenah nk puas hati)hehehhhehe..
  1. http://www.pixlr.com/editor/ (lebih kurang mcm adope photoshope..) advantage.. xpyh ssh nk install n letak pe2 kod or something..yg nk kene tekan next-next-next
  2. http://www.picnik.com ni pling best...aku leh wk mcm rupa..wakakka..(explore ek)
  3. http://fotoflexer.com/ url ni dh jd kegemaran aku..huhahhaha..
kebanyakan pic yg aku upload lm blog ni aku edit pkai fotoflexer ni la..



~ SeLAmaT MeNcObA ~

7 comments:

Ilyah... said...

Info yg bagus.....nnt nak try lah...:-)

shidah said...

try jgn xtry..
nt jgn lupa ltk lm blog ek..
hehehhe..

Tengku Norazuwin Binti Che Ku Zangi said...

thanks for your info...hehe

~AmyLiana8886~ said...

wah menarik..hehhe

shidah said...

meh kita pakat mengedit gmbar..
huahahhahaa...

Mr. J @ pengerindu.com said...

hai.. menarik .. photoscape pun ok juga untuk2 edit2.

salam kenal.

www.pengeRindu.com

shidah said...

ar ah..photoscape pom cntik gk..
tp kene install..

Selamat Datang Blog "Keh!dupanKu & KenanganKu".

MY NUFF