MY BUBBLE BLUE

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Friday, November 20, 2009

" Adakah aku..."

weekends dtg laggggggyyyyyyyy....
this week aku nk qua beli buah Tongan tuk orng2 yg aku syg kt kg nuh.
best2.. mcm xsbr rs nk alik kg.. kali nih aku blik ngn cousin aku sbb ticket bas ke Kelantan dh sold Out ..huhhu.. awl2 lg dh sold out apa da.. ramai sungguh rakyat red warrious kt kolupo ni...hehehhe.. sib baik la cousin aku 2 berbesar hati nk tumpang kn aku yg kecik nih..ahahhaakk..( sengal disitu!!!) actually tiap2 bln mmg aku blik kg.. lau x blik kelantan aku blik teganu (mcm kl n terengganu 2 dkt) bak kate pepatah " JARAK BKN PENGHALANG SEGALANYA" ceeewwaaahhhh.!!!.. hehehhehe.. apa yg penting, aku leh nengok wjah2 yg aku rindui & aku syngi..(emo di c2)

ader orng ckp.. melampau la asik blik kg jer.. xpnt ker..? bg aku smua 2 penting.. yg penting aku leh gembirakan hati orng yg aku syg.. tp lau bajet xckp..aku xblik gk.. uhuhuhuh... kdng2 aku tertnya gk?.. orng2 yg xblik lm..means 2 3 thn jumpa mak ayh, diorng xrs pe2 ker..? yer lah.. aku phm ngn kecbukan orng2 yg xblik 2.. tp penah x pkr perasaan mak ayh.. diorng xnk benda len, kecuali melihat wajah ank2 mereka yg cht wlafiat.. menatap mata ank2 yg mereka bsrkn.. mrk dh rs gembira.. huuhuuhuh.. bg aku.. xda yg lebih penting dr kegembiraan keluarga sendiri.. (emo lg dicni)

jd..sape2 yg dh lm xblik..sila2 la pulang jumpa family.. (bab kate pepatah lg!!!) air yg di cincang xkn putus .
adakah aku kuat tuk melawan dugaan2 yg xdiduga...?... hmmmm...

6 comments:

~AmyLiana8886~ said...

sy pn xfaham shidah..org yg xbalik 2 3 tahun tu cmne..kite ni sbulan skali balik..kadang tu sbulan 2x..ganah ork..pitis abis ke tiket je..haaha..

shidah said...

hahahha.. 2 r..
ish ish... nk wk cmner..
mcm da mgnet saner..

Putra Al-Maliki said...

selamat pulang ke kampung.. jangan lupe bace buku yer.. untuk kesenangan ingatan di semyang akan datang.. =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

eLLa said...

btul2..
slagi yg kite syg ader..
blik2 r..

Jogger said...

huhuhhu... ari2 balik kg....

shidah said...

ella : jom2 blik..hehhehe

jogger : huhuhuh.. best la lau hr2 leh blik..

Selamat Datang Blog "Keh!dupanKu & KenanganKu".

MY NUFF