MY BUBBLE BLUE

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Tuesday, September 8, 2009

C.I.N.T.A

Bismillahirrahmanir rahiim.

Ya Allah Seandainya telah engkau catatkan Dia milikku tercipta buatku Satukanlah hatinya dengan hatiku Titipkanlah kebahagian antara kami.

Agar kemesraan itu abadi Dan ya Allah ya tuhanku yang maha mengasihi Seiringkanlah kami melayari hidup ini Ketepian yang sejahtera dan abadi.

Tetapi Ya Allah Seandainya telah Engkau takdirkan dia bukan miliku
Bawalah ia jauh dari pandanganku Luputkanlah ia dari ingatanku
Dan peliharalah aku dari kekecewaan.

Serta ya Allah Ya Tuhanku yang Maha Mengerti Berikanlah aku kekuatan Melontar bayangannya jauh ke dada langit Hilang bersama senja nan merah agar aku bahagia Walaupun tanpa bersama dengannya.

Dan ya Allah yang tercinta Gantillah yang telah hilang Tumbuhkanlah kembali yang telah patah Walaupun tidak sama dengan dirinya.

Ya Allah ya tuhanku Pasrahkanlah aku dengan takdirmu Sesungguhnya apa yang telah Engkau takdirkan Adalah yang terbaik buat ku kerana Engkau Maha mengetahui Segala yang terbaik buat hamba Mu ini.

Ya Allah Cukuplah engkau sahaja yang menjadi pemeliharaku Di dunia dan di akhirat Dengarlah rintihan dari hamba Mu yang daif ini.

Jangan engkau biarkan aku sendirian Di dunia ini mahupun di akhirat Menjuruskan aku kearah kemaksiatan dan kemungkaran Maka kurniakanlah aku seorang pasangan yang beriman.

Supaya aku dan dia sama-sama dapat membina kesejahteraan hidup Ke jalan yang Engkau redhai dan kurniakanlah padaku keturunan yang soleh.

Amin.. Ya Rabbal A’lamin.

3 comments:

~amy liana8886~ said...

amboi2..koho lama koho jiwang nie..papepun..smoga berkekalan dgn si dia tu..

beLLa said...

amin ya rabbal alamin..;)

shidah said...

amin ya rabilalamim..
:)..

Selamat Datang Blog "Keh!dupanKu & KenanganKu".

MY NUFF