MY BUBBLE BLUE

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Tuesday, August 4, 2009

TEPU..otak ku Tepu

aarrgghhhh!!!!!...
pukul 6:19pm..

bos dh blik.. tp aku still kt opis lagi..aku buat aper ekk...???????
smmg aku dh rs tesangat xtau nk buat per..( nk blik dh nih..tulis blog jp.. hehheee...) sebenarnya aku da byk keje yg kene buat cuma keje 2 xla urgent nk kene hanta.. keje 2 just mcm assingment yg aku kene siapkan dalam masa sebulan start dr 20 julai hingga 21 ogos...huhuhuhu..thats it important but not urgent.. aku amik ms 2 minggu tuk siapkan 1 enhancement yg dia nk.. tp xsempurna lagi... smua nya da 4 enhancement yg mesti aku dan saidah siapkan.. huuhuuh...MyEm0.Com. kadang2 sampai satu tahap kepala otak aku nih mmg dh betul2 blur... open,close,edit,delete,insert and so on..aaarrrggghhh!!!!....MyEm0.Com buat benda sama...

tepikir gak aku nk blik keje kt kg.. nk duk rumah.. ahhhh!!! alangkah nikmatnya time nih leh menikmati MyEm0.Com hehehhehe....

skrg ssh nk dpt keje... alhamdulilah aku ada pekerjaan, aku blh membantu family aku.. blik pd keje lagi.. lau aku dh mmg pening sgt aku jz surf intenet.. 1 benda j aku suka kt opis aku nih.. diaorg xkisah nk buat pe2 pom tp(xmenyalahi undang2 la) asalkn keje jalan.. siap..pada masa yg ditetapkn..hehehe..best kn... bos aku xla skema sgt.. jnji jgn buat jht.. ssh dh nk dpt majikan cm ni kn.. hehhehe.. ala... coding.. coding.. coding.. hummm....... blik dh..byerrrrrr.... MyEm0.Com MyEm0.Com

2 comments:

~amy liana8886~ said...

selagi awk keje sini slagi tu la awk main coding..hehe..sabar jela..

shidah said...

hhahaha..main2 main2 main2...
bila nk seriusnyo.. main main main jew..hahhhahaaa

Selamat Datang Blog "Keh!dupanKu & KenanganKu".

MY NUFF