MY BUBBLE BLUE

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Monday, October 31, 2011

happy monday

Happy monday.. hari ni dh 31 okt 2011.. last day tuk bulan okt.. xda aper yg menarik nk diceritakan,. cuaca sgt2 la sejuk semenjak 2 menjak ni.. dah masuk musim tekujung.. dan juga xda aper yang berlaku dan akan berlaku.. menjalani kehidupan sebagai seorng isteri & seorang pekerja.. bila bulan berganti bulan..tahun berganti tahun apa yang tinggal hanyalah kenagan.. " Semalm tinggal kenangan, esok cuma harapan,. dan harapan itu harus la diusahakan supaya terrialisasi. "

oic... ayt entry hr ni peerggghhh!!!! mcm emo jer deh.. apakah??? actually xda per nk buat hr ni, keje xbyk.. yang ader pom bukanlah urgent sgt..xperlu tergesa2 nk kene submit or per2.. semlm sempat lg aku lyn korea "MINAMI" or per nth tajuk dier.. tulisan lm bahasa korea. i xphm ok..kekkeke.. aku main layan jer.. name pelakon pom xtau..kekkeke..sengal kan.. sib baik subs title english mari lau x mau telopong jer.. tak pom aku mmg xlyn langsung.. hai hai byer2 je la ko yer.. tp cite 2 mmg leh tahan la ugak sedapnyer.. meh short story cikit kot2 korng leh tau klu citer nih.. " alkisahnyer pompuan org kayer.. dh kawin pas2 jump ngn sorang mamat nih Justify Full( handsom ugk doh).. diorg gaduh2.. last2 pompuan 2 hilang ingatan n laki ni tolong dia n jatuh hati..yg xbest nyer pompuan 2 still belagak lg tp dia pom mmg suka kt laki yg tolong dia 2.. suami dia plak mcm kisah xkisah jer.. end of the story dio tetap bersama ngn laki yg tolong dia 2 " korang phm x short story nih...kekkekee... abaikan lah yerk..

ekekkekeke..ni bukan minah korea ok.. ni minah kelantan.. bolehkan...eerrkkkk.. :)

1 comment:

Hanih Borhan said...

xpaham fun short story tu, hahahaha :p

Selamat Datang Blog "Keh!dupanKu & KenanganKu".

MY NUFF