MY BUBBLE BLUE

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Thursday, August 18, 2011

Tanda-tanda Hamil


errkkk..assalamualaikm..

sila bc tajuk dgn serius ok.. tetiba teringin nk post entry cmni..mood sgt suka tgk n baca article berkaitan..

Tanda-tanda dan simtom awal ialah:

  • Tidak Datang haid.
  • Payudara anda mungkin menjadi berisi dan puting sensitif.
  • Anda mungkin berasa loya dan muntah-muntah.
  • Anda mungkin lebih kerap membuang air kecil.
  • Anda mungkin berasa letih dan selalu mengantuk.
  • Anda mungkin sering mengalami perubahan emosi.
  • Anda mungkin membenci makanan.
bila dah ader tanda2 seperti itu sila lah anda semua membeli test pack tuk pragnant ok..kekkekee.. bila dh beli sila bc arahan yg tertera di sampul test pack tersebut.. dan seelok2 nyer lalukan test pada awl pagi semasa bgun tuk solat subuh yer..sebabnyer sgt mujarab ketika itu..hhehehe..

bila dh titiskan urin ke ats test pack tersebut maka akan muncul 2 line atau garis...maka "TAHNIAH anda telah hamill" ..

image kredit from google

2 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

ehem..ehem.....nak ucapkan tahniah ke hape pun tak tau la ... hahahhahah...sbb puan belog tak ngaku pape pon lagi cuma bagi info yang berkaitan jew :P

shidah said...

ehem ehem..kita cari info berguna la dulu kan..kan..kkekekke :p

Selamat Datang Blog "Keh!dupanKu & KenanganKu".

MY NUFF