MY BUBBLE BLUE

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Tuesday, February 9, 2010

sj nk bg korng jelous..ahak

smlm aku rs best sgt walupom kene tito sorng sorng sbb romate aku keje shif mlm tp hati tetap gumbira daaa....lallalalaa... smlm jgk besday mr.b.. mlm sblm smlm aku dh da pln..(pe byk mlm daaa....) hehhe. nk wk suprise kt opis dia.. tp keadaan x mengizinkn..hhuuh.. so cancel la.. lps blik keje ptg smlm(ada mlm lg...) aku dpt cl.. nk blnja mkn kt kedai mkn kegemaran kami, mcm ala2 celebrate besday gk la..hehhee... (restorand kaki bukit..uol tau x.. hahhaha..lau xtau meh dtg kelantan aku bwk kn..hehehhe..best sgt..) kedai 2 terknl ngn sup & tomyam belut..(unsur2 promote disini..lalala..)tp aku xpnh cuba belut nyer..lolololo.. mr.b suka sgt tomyam belut..nth cmne rs pom aku xtau.. perrgghhh!!! meleleh tngok dia mkn.. lpr or benda 2 mmg sdp..confius aku..ahakhakahakk.

lps mkn2.. kami round2 bndar kb smbil mkn kek lam kete & disinari cahaya lampu2 jln & juga lmpu2 kereta...waaa...so romantic lor..(sila jelous kwn2 ku semua..ahakahak..keji disini..abaikan..) this year is so nice besday celebration.. thn lps xleh nk celebrate cmni sbb kami dipisahkn oleh lautan n belantara..(mcm la jauh kl & kelantan)ehhehe.. sj bg gempak ckit...

aku nk upload gmbr tp kable xda..huhuhu..xla la nk tunjuk kt korang lg....dulu leh pinjm kable saidah tp skrng kami jgk dipisah kn oleh lautan & belantara.. nk beli bajet xckp lg(mhl ker !!!..ahhahaha..)

ok la.. aku tau korang dh menyampah bc entry ni..but aku suka...wawawawaw.. ampun2 kebebuk!!! dush!!! hahhaha..

tiada yang paling indah dalam hidup selain mengenalimu, tiada yg lebih sakit selain berpisah dgnmu, tiada yang lebih manis bila ada kenangan bersamamu, namun ada yang terbaik dalam memori hidupku kerana ada kebaikan & pengorbananmu,.. selamat ulangtahun yang ke-25.. smg dirimu snetiasa chat & gumbira.. dimurahkan rezeki,tabah menghadapi dugaan hidup.. amin..

2 comments:

aisu said...

ngade la sgt.... argghhhhhhhhh...
nti bwk aku g mkn kat restoran febret mung ek...

shidah said...

aisu : okey bebeh..semestinya..

Selamat Datang Blog "Keh!dupanKu & KenanganKu".

MY NUFF