MY BUBBLE BLUE

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Wednesday, February 24, 2010

kerek kerok

aarrrggghhhh!!! first time aku bwk kete lam masa 2thn ni aku kene hon kt wira hitam(laki yg drive).. eleh..mcm la dia bgus sgt bwk kete.. asik duk break jer..geram aku... so aku potong la.. apa kes bg hon kt aku.. kete aku pom da hon gk..bunyi gk.. mau aku rempuh kereta kamu ker..? aahhh..tidakkk..aku syg kereta aku..aku syg nyawa ku.. hehehe... ko bg hon aku senyum jer..wlau aku tau aku ko yg besalah..tp lam hati..amik ko.. &^$$%##@@!$%#%^%&**(&%^$%#..hahhahhahhaa.. geram2...

apasal korang kaum laki suka kondem kaum hawa yg lemah semasa drive..sakit ht bila dgr korang maki2 kami ni..apa mmg ko dh bgus sgt ker..(
aku bela makcik2 yg naik kete slow..sbb aku phm situasi mereka) cube tengok statistic kemalangan..tolong la kaji ckit.. kebanyakan yg jd semuanyer pemandu lelaki.. hah! amik korang..kami bkn ape.. mementingkn keselamatan dah berhati2 semasa memandu sbb kami sentiasa ingt org tersayang.. x ego..

ala apa la hbt sgt laju2 tas jln.. nk kepuasan..? bkn tas jln ry..tp kt litar nuh.. berbaloi..xcident pom sorng2..xnyusahkn ramai orng..

FYI...
makcik2 terpaksa amik lesen sendiri..bwk kete sendiri korang tau sbb per..sbb laki diorng pemals.. xnk bertolak ansur.. bila mtk tolong hanta kn pegi keje korang suh drive sendiri..pas2 bila makcik2 drive berhati2 korang maki2 lak.. aper kes... haiyeeemmmm... semua xkene.. so please la.. please jgn2 ingt korang jer tau maki.. kami pom tau la nk maki2 nih...

k la.. aku wk keje..
adios...
sory for work...ahhahha..puas2..



4 comments:

Mawar_berduri said...

sabar eh shidah,
biase la diorang nye mentaliti tu dah set ..
klau pompuan yang bawak kete misti menggelabah...sedangkan lelaki tu bwak kete cam pelesit ...huhuhu

Peninjau Dunia said...

dok kat jalan raya ni,kena pisahkan emosi dari tubuh, kalo tak, memang dok 'panas' sahaja. Sy jika memandu diblakang kenderaan yg saya rasa bengang, memang sy seboleh2 tak mahu lihat samada pemadunya lelaki atau perempuan, sebab sy tak suka perasaan gender descrimination ' itu wujud dlm diri..huhuh...

shidah said...

mawar: ar ah mwr.. huhu,,,kdng2 kita rs takot ngn diorng yg egois tas jln ry..ish2..

shidah said...

peninjau : awk cm 2,,tp xsemua mcm awk..

Selamat Datang Blog "Keh!dupanKu & KenanganKu".

MY NUFF