MY BUBBLE BLUE

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Followers

Wednesday, February 9, 2011

Contest Story Sob..Sob..by Pieyaris


ni aku nk jdkan keje dh lm aku xjoin contest.. per contest pom mmg dh lm aku xlyn.. sbb mmg aku xda mood nk lyn n nk taip2 tulis2 copy2 image semua alah 2.. mls mls mls.. maka kali ni aku nk join contest ni.. huhuhu.. contest ni dr blog sahabat aku yg sm2 jd student dulu, mmg dh lm sgt knl dia.. perangai buruk perangai baik smua dh tau. rindu sgt saat dulu... sob sob sob..xstart cite dh rs sedeh ni..maaaa cmner nk wk karangan panjang2 ni wey...

Tetiba aku rs sgt sedeh.. sebak jer dada mcm da sesuatu yg xdpt aku lps kan & xdpt aku tanggung lagi sampai kesaat ini.. uwaaaaa.... org len xkan phm per yg kita rs, apa yg kita tanggung. lau boleh dibelah dada akan nmpk la nanah-nanah kt dlm dada.. huhuhu.. sob sob aku dh sedeh nih.. xmo la taip lg.. korang join la contest dr kawan aku nih.. best dier nih.. join tau..


syarat-syarat:
1) wajib jadi follower aku..
2) kena letak banner di entry korang dan side bar blog korang dengan berlink kan blog aku..bereh??
3) tajuk entry mestilah "Contest Story Mory Sob..Sob..by Pieyaris"
4) lepas dah bubuh banner tuh kan, korang citer-citer la story yang boleh menitiskan air mata..bukan sedih jer..yang happy pun boleh..kira cerita happy sampai boleh neleh air mata la..sedih apatah lagi kan..sob..sob la jawabnya..
5) terpulang nak tag kawan ke tak..yang ni tak diwajibkan
6) tarikh tutup 11.03.2011
7) hadiah akan diberi pada mereka yang boleh membuatkan aku menghabiskan satu kotak tisu..3 hadiah akan disediakan..hadiah of coz la menarik...so hadiah akan diupdate tak lama lagi..

3 comments:

pieyaris said...

thanks support aku cdah...dan mu la peserta pertama yang join ni...hehe...mu ato link url mu kat comment aku neh...

shidah said...

pia aku nk hadiah gak..

pieyaris said...

cdah...mu saloh post comment la...buh link mu 2 kat entry "Contest Story Sob..Sob..by Pieyaris"

Selamat Datang Blog "Keh!dupanKu & KenanganKu".

MY NUFF